Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το βούτυρο να λιώσει.Σοτάρετε τις φέτες ανανά για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με λίγη από την μαύρη ζάχαρη, μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και να βγάζουν τα αρώματα τους.Πασπαλίζετε σε ένα...