Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βγαίνουμε και μαζεύουμε τα χόρτα στην εξοχή. Τα καθαρίζουμε και τα πλένουμε πολύ καλά, προσέχουμε το νερό να βγεί κατακάθαρο.Βάζουμε στο μάτι ένα φαρδύ και βαθύ τηγάνι ή μια φαρδιά κατσαρόλα. προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε να ζεσταθεί.Προσθέτουμε τα χόρτα στο τηγάνι...