Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ίκαριώτικα πιταράκια με κολοκύθα και δυόσμο απο την Νίκη Τσαρνά
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και την μαγιά(αν η μαγιά είναι νωπή την διαλύουμε πρώτα σε λίγο χλιαρό νερό)
Προσθέτουμε το μέλι,το λάδι και λίγο λίγο νερό μέχρι να έχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει...