Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
114 Δείτε Επίσης: Τηγανίτες Σφουγγάτες με μέλι| Αφράτα Ψωμάκια Κρέμας Βάφλες με κανέλα και τυρί κρέμας ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Βάφλες:1¾ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κουταλιές της λευκής ζάχαρης σε κοκκοποίηση1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική...