Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αναμειγνύουμε σε μια κανάτα, το σιρόπι από ανανά, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιού.Αναμειγνύουμε σε μια κανάτα, το σιρόπι από ανανά, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιού.Μισογεμίζουμε τα ποτήρια με το αναψυκτικό και βάζουμε μέσα δύο παγάκια.Τα γεμίζουμε πλήρως με...