Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C. Βήμα 2 Λαδώνετε ελαφρά και ντύνετε με αντικολλητική λαδόκολλα το εσωτερικό μιας φόρμας με πάτο που βγαίνει, διαμέτρου 20 εκ. περίπου.Βήμα 3 Χτυπάτε σε ένα μπολ ελαφρά με το σύρμα τα αβγά για να σμίξουν και ύστερα προσθέτετε λίγο-λίγο...