Πατσαβουρόπιτα σιροπιαστή με κρέμα πορτοκάλι

Πατσαβουρόπιτα σιροπιαστή με κρέμα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Σιρόπι:1. Βράζουμε όλα τα υλικά για 3 λεπτά από την ώρα του βρασίματος. Το αφήνουμε να κρυώσει, χλιαρό.Κρέμα:1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.2. Καθαρίζουμε καλά τα πορτοκάλια από την φλούδα, (όλο το λευκό να φανεί η σάρκα), τα κόβουμε στα τέσσερα, και αφαιρούμε τις...