Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Με το μίγμα στρώνετε τον πάτο μιας φόρμας με αποσπώμενο πάτο και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème για 5 λεπτά, να...