Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Με το μίγμα στρώνετε τον πάτο μιας φόρμας με αποσπώμενο πάτο και βάζετε στην κατάψυξη για 5 λεπτά.Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème για 5 λεπτά, να...