Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνουμε στο μπλέντερ το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου και ανακατεύουμε να γίνει μια ωραία ζύμη. Αφήνουμε για λίγο τη ζύμη να ξεκουραστεί και στην συνέχεια την πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βουτάμε τα μπαλάκια...