Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Υγραίνετε ή λαδώνετε ελαφρά μια φόρμα με ελατήριο, διαμέτρου 20-22 εκ. και ντύνετε το εσωτερικό της με πλαστική μεμβράνη. Ύστερα, βάζετε στον πάτο ένα κομμάτι αντικολλητική λαδόκολλα. Ανακατεύετε τα αλεσμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο και το ξύσμα λεμονιού.Βήμα 2...