Μους Ανθότυρο με Μέλι και Κανέλα

Μους Ανθότυρο με Μέλι και Κανέλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Σε 1-2 κ.σ. κρύο νερό μουλιάζουμε τη ζελατίνα. Τη στύβουμε και τη διαλύουμε σε 1 φλιτζ. του καφέ ζεστό νερό.Σε αντικολλητικό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι μέχρι να ρευστοποιηθεί, σε χαμηλή φωτιά.Χτυπάμε με το μίξερ χειρός το ανθότυρο, την κανέλα, τη ζελατίνα και το μέλι μέχρι...