Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφού πλύνετε, καθαρίσετε και κόψετε τα λαχανικά σας όπως περιγράφεται στα υλικά, βάζετε σε μια ρηχή και φαρδιά κατσαρόλα μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κρεμμύδι και τα σοτάρετε για 1 λεπτό.Προσθέτετε τη μαραθόριζα και τις πιπεριές και...