Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σερβίρεται με το μεσημεριανό σας Κόβουμε το λάχανο και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια.Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το λάχανο και την πιπεριά.Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.Ρίχνουμε...