Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένετε, στεγνώνετε τα λεμόνια και παίρνετε το ξύσμα από τα τέσσερα. Βάζετε το ξύσμα του λεμονιού, το τζίντζερ, τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά. Ανακατεύετε να διαλυθεί η ζάχαρη και να πάρει βράση το σιρόπι. Στο μεταξύ στύβετε το χυμό των λεμονιών....