Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένετε καλά την κοιλιά, τη ζεματάτε για 5 λεπτά και την ξύνετε καλά. Πλένετε τα έντερα. Τα αφήνετε σε χυμό λεμονιού να ασπρίσουν.Κόβετε την κοιλιά σε κομμάτια, στο μέγεθος μιας παλάμης. Με κάθε εντεράκι τυλίγετε σφιχτά κατά μήκος ένα κομμάτι κοιλιάς και στερεώνετε στην άκρη.Σε...