Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες! Για τη γέμιση Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε ελαφρά το σκόρδο μαζί με τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτουμε την πιπεριά, το δενδρολίβανο και το μπέικον ψιλοκομμένο.Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και στη...