Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάλτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν. Βάλτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί να λιώσουν. Χτυπήστε τα αβγά με τη ζάχαρη στο μίξερ για να φουσκώσουν. Βγάλτε το μείγμα από το μίξερ και αδειάστε σε ένα φαρδύ μπολ. Ρίξτε σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα...