Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εκτέλεση1 Ξανοίγουμε πολύ καλά το φύλλο κανταϊφιού. Χωρίζουμε σε ατομικά κομμάτια, τοποθετούμε γέμιση και διπλώνουμε -τυλίγουμε στην κλασσική μορφή.2 Βάζουμε τα τεμάχια σε ταψάκι και μόλις γεμίσουμε, αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο. Ψήνουμε σε έτοιμο φούρνο 180 o C για 45 περίπου...