Κεφτεδάκια αρωματισμένα με ούζο και γκιουζλεμέδες Μυτιλήνης

Κεφτεδάκια αρωματισμένα με ούζο και γκιουζλεμέδες Μυτιλήνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Για τους κεφτέδες: Ζυμώνετε όλα τα υλικά εκτός και αφήνετε το μίγμα για 1-2 ώρες στο ψυγείο.Κατόπιν, το πλάθετε σε μικρούς κεφτέδες, τους οποίους αλευρώνετε και τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τους βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τους αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να...