Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το κριθαράκι είναι ένα ζυμαρικό που για τους περισσότερους είναι συνυφασμένο με το γιουβέτσι.Όμως το κριθαράκι ή αλλιώς η μανέστρα, όπως την έλεγε η γιαγιά μου, με πάει πολύ πίσω στην παιδική μου ηλικία σε κρύες, χειμωνιάτικες ημέρες αλλά και ζεστά Αυγουστιάτικα βράδυα.Δεν...