Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζετε, πλένετε το σπανάκι, το κόβετε σε χοντρά κομμάτια και το αφήνετε να στεγνώνει σε τρυπητό. Κόβετε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, κρατώντας και το τρυφερό κομμάτι από τα πράσα. Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά πράσα και...