Σπανακόρυζο με μυρωδικά και γιαούρτι

Σπανακόρυζο με μυρωδικά και γιαούρτι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Καθαρίζετε, πλένετε το σπανάκι, το κόβετε σε χοντρά κομμάτια και το αφήνετε να στεγνώνει σε τρυπητό. Κόβετε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, κρατώντας και το τρυφερό κομμάτι από τα πράσα. Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά πράσα και...