Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C και βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα σε 2 ταψιά. Βήμα 2 Σε ένα μπολ, κοσκινίζετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Βήμα 3 Βάζετε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και τα αλέθετε. Βήμα 4 Στον κάδο του μίξερ, βάζετε το βούτυρο μαζί με τη...