Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε τη βάση: Βήμα 1 Στον κάδο του μίξερ βάζετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και χτυπάτε καλά. Βήμα 2 Μετά, προσθέτετε τη βανίλια, τους κρόκους και λίγο – λίγο το αλεύρι.Βήμα 3 Σκεπάζετε τη ζύμη με πλαστική μεμβράνη και τη βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει, περίπου 30 λεπτά.Βήμα 4...