Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μαρέγκα Βήμα 1 Χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, σε μέτρια ταχύτητα, τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη έως ότου φουσκώσουν και σχηματιστεί μια σφιχτή μαρέγκα. Βήμα 2 Σταματάμε το χτύπημα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100° C.Βήμα 3 Κοσκινίζουμε τη ζάχαρη άχνη μαζί με το...