Βουτήματα με σοκολάτα και καραμέλα από χουρμάδες

Βουτήματα με σοκολάτα και καραμέλα από χουρμάδες

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Στο πολυμηχάνημα με μαχαίρια βάζουμε τις νιφάδες βρόμης και χτυπάμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε στο πολυμηχάνημα το τριμμένο αμύγδαλο, το σιρόπι σφενδάμου, το ηλιέλαιο και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα...