Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C. Απλώνετε χαρτί ψησίματος σε ένα ευρύχωρο ταψί.Καθαρίζετε τους κολιούς και αφαιρείτε το μεσαίο κόκαλο και το κεφάλι με προσοχή. Τραβάτε με τσιμπιδάκι τα μεγάλα κόκαλα των ψαριών. Τους ακουμπάτε ανοιχτούς στο ταψί με την πλευρά της πέτσας από...