Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Προθερμαίνω τον φούρνο στους 170° C. Βουτυρώνω και αλευρώνω μια φόρμα του κέικ χωρίς τρύπα για να αλειφθεί αργότερα εύκολα και ομοιόμορφα το γλάσο τυριού.Χτυπάω στον κάδο του μίξερ το λιωμένο βούτυρο και το ελαιόλαδο με την ζάχαρη μέχρι να έχω ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτω...