Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε σε πλατιά κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια στο λάδι μέχρι να μαραθούν και προσθέτετε τα αντίδια. Ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν και προσθέτετε τον άνηθο, ενάμισι φλιτζάνι νερό, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. Αφήνετε να σιγοβράσουν για 4-5 λεπτά.Τοποθετείτε τις μερίδες του...