Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Το λαχανόρυζο είναι από τις πολύ λιτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Είναι από τα πιάτα που το βασικό συστατικό του (βλ. λάχανο) δεν επισκιάζεται από άλλη γεύση αλλά αντιθέτως πρωτοστατεί με μία διάχυτη κι ανεπιτήδευτη παρουσία. Αυτό τουλάχιστον ισχύει σε αυτήν εδώ την εκδοχή...