Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε το γάλα σε κατσαρολάκι και το τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε το σιμιγδάλι βροχηδόν και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να πάρει βράση η κρέμα και να πήξει. Χτυπάτε τα αβγά και τα ανακατεύετε μέσα στην κρέμα μαζί με τη φέτα. Αλατοπιπερώνετε κι αφήνετε την κρέμα να...