Φιλέτα ψαριού τυλιχτά σε αμπελόφυλλα με αρωματικά και σάλτσα λεμονιού

Φιλέτα ψαριού τυλιχτά σε αμπελόφυλλα με αρωματικά και σάλτσα λεμονιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Πασπαλίζετε τα φιλέτα με αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε στην άκρη.Σε ένα μπολ ανακατεύετε το σκόρδο με το μαϊντανό, το λεμονοθύμαρο και το κουκουνάρι. Προσθέτετε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά για να γίνει το μίγμα σαν...