Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε κατσαρόλα με αρκετό αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους. Σε κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο ,το αλάτι, το πιπέρι και τις αποφλοιωμένες ψιλοκομμένες ντοματούλες και τις αφήνουμε να βράσουν με λίγο νερό για...