Για να μη μαυρίσουν οι αγκινάρες στο βράσιμο την ώρα που βράζουν ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα μία κουταλιά ζάχαρη και λίγο ξίδι.
Για τη βινεγκρέτ:
Τοποθετούμε τη ζύμη στη φόρμα.
Βάζουμε το τριμμένο κολοκυθάκι πάνω στην τάρτα.
Ανακατεύουμε το ανθότυρο, τα αυγά, το γάλα, τα αρωματικά και αλατοπιπερώνουμε.
Χύνουμε το μείγμα πάνω στη ζύμη.
Τοποθετούμε διάσπαρτα τα ντοματίνια.
Ψήνουμε στους 180°C για 25΄.
Στο σερβίρισμα, τοποθετούμε πάνω στην τάρτα μας τη ρόκα, το προσούτο και την παρμεζάνα. Ποτίζουμε με λίγη βινεγκρέτ.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.