Λαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας

Λαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αντρέας Καβάζης
Βήμα 1 Αφαιρείτε τα εξωτερικά φύλλα από το λάχανο και το ρίχνετε σε ζεστό νερό. Βράζετε για 10-15 λεπτά να μαλακώσουν τα φύλλα.Βήμα 2 Κόβετε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους. Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε όλα τα λαχανικά, περίπου για 3 λεπτά. Ακολούθως,...