Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ'ένα γουδί χτυπάμε το κάρδαμο να ανοίξουν τα σπόρια και τα μαζεύουμε στην άκρη.
Τα βάζουμε στο μούλτι μαζί με τους ξηρούς καρπούς και τα χτυπάμε για λίγα δεύτερα διότι δεν θέλουμε να γίνουν σκόνη.
Τα βάζουμε σ'ένα μπολάκι και στη συνέχεια πολτοποιούμε πολύ καλά τις φράουλες.
Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα και τις φράουλες με τη ζάχαρη και χτυπάμε να γίνουν ένα.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τους ξηρούς καρπούς.
Καλή επιτυχία!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.