Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμετα μήλα στα 4 και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Βάζουμε στο μίξερ τα μήλα, μαζί με το σπανάκι, τον μαϊντανό, τα αγγούρια με τα σπόρια τους, τον χυμό λεμονιού, το τζίντζερ και το νερό. Καπακώνουμε και χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά. Σερβίρουμε με πάγο.