Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαλύετε τη μαγιά στο νερό. Ανακατεύετε το αλεύρι με το σιμιγδάλι και το αλάτι σε μπολ και κάνετε στο κέντρο μια λακκούβα. Ρίχνετε εκεί τη διαλυμένη μαγιά με το νερό και τέλος το λάδι.Ανακατεύετε το μίγμα με τα δάχτυλα μέχρι να ενσωματωθούν τα υγρά στο αλεύρι και ζυμώνετε σε...