Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220ο C, στο γκριλ. Βάζετε τα λαχανικάσε ρηχό ταψί, στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Με ένα πινέλο τα λαδώνετε, τα αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε στο φούρνο για 10-15 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Όταν πάρουν ωραίο χρώμα από τη μία πλευρά...