Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα scones Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα. Προσθέτουμε το ξύμα πορτοκαλιού στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και αφήνουμε στην άκρη. Στύβουμε όλο τον χυμό από τα πορτοκάλια και τον ρίχνουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Προσθέτουμε τα γαρίφαλα και σε πολύ σιγανή...