Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
208 Για τη ζύμη μπισκότων: 4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις220 γρ αλατισμένο βούτυρο1 φλ ζάχαρη1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν πουντερ2 πακέτα βανιλίνη (ή 2 κουταλάκια εκχύλισμα βανίλιας)πρέζα αλάτιξυσμα από μανταρίνι3 αυγά Για τη γέμιση:2 φλιτζάνια καρύδια, ξεφλουδισμένα...