Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βάζουμε το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο, τις 3 σκ. σκόρδο, το γλυκάνισο, ελαιόλαδο, 1 κ.σ. κοφτή αλάτι και 2 κ.γ. πιπέρι σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το κρέας «πεταλούδα» όσο το δυνατόν πιο λεπτό...