Χοιρινό γεμιστό με πέστο

Χοιρινό γεμιστό με πέστο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Βάζουμε το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο, τις 3 σκ. σκόρδο, το γλυκάνισο, ελαιόλαδο, 1 κ.σ. κοφτή αλάτι και 2 κ.γ. πιπέρι σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια πάστα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Ανοίγουμε το κρέας «πεταλούδα» όσο το δυνατόν πιο λεπτό...