Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φέρτε τη μυρωδιά της θάλασσας στο πιάτο σας Βγάζετε τα χτένια από το ψυγείο, και τα αφήνετε να ξεπαγώσουν για 10 λεπτά περίπου.Σε ένα μικρό μπολ, προσθέστε τα λευκά κομμάτια κρεμμύδι, την σάλτσα σόγιας, το ξίδι, τη ζάχαρη, το κορν φλάουρ, το σησαμέλαιο, το κόκκινο πιπέρι....