Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένετε και κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες με το εργαλείο του λάχανου. Τα αλατοπιπερώνετε και τα περιχύνετε με λίγο λάδι. Τα αφήνετε να μαριναριστούν για 1 ώρα περίπου.Τα ψήνετε στο μαντέμι ή σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο πλευρές.Χτυπάτε στο μπλέντερ τη ρόκα...