Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε τους κρυστάλλους του ζελέ σε ένα μεγάλο μπολ και το διαλύετε με 1½ φλ. καυτό νερό. Βήμα 2 Ύστερα, αδειάζετε μέσα το παγωτό και το ανακατεύετε να λιώσει και να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Το αδειάζετε σε ένα μπολ ή 6-8 μπολάκια ή κρασοπότηρα και το κρατάτε για μίνιμουμ...