Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για να φτιάξουμε τα γουμίδια, πλένουμε πρώτα τη συκωταριά και την αντεριά. Τις βάζουμε να βράσουν με λίγο νερό, ίσα που να τις σκεπάζει, και τις αλατοπιπερώνουμε. Κατά τη διάρκεια του βρασίματος ξαφρίζουμε. Μόλις βράσουν τις βγάζουμε σε πιατέλα.Στο ζουμί αυτό, ρίχνουμε τα...