Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε ελαφρά μαζί το αλεύρι και το αλάτι. Δημιουργούμε μια τρύπα στο κέντρο του αλευριού και ρίχνουμε μέσα τ' αυγά. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε μέχρι να δημιουργηθεί μία ενιαία ζύμη. Δίνουμε στη ζύμη σήμα μπάλας, σκεπάζουμε και την αφήνουμε να ηρεμήσει 30 λεπτά. Παίρνουμε ένα μικρό κομμάτι ζύμης και χρησιμοποιώντας ένα πλάστη, δημιουργούμε ένα λεπτό φύλλο. Κόβουμε σε σχήμα κύκλου χρησιμοποιώντας μία στρογγυλή φόρμα για μπισκότα ή πολύ πιο απλά ένα ποτήρι. Τοποθετούμε 1 κ.γ. γέμιση στο κέντρο του μισού του κύκλου. Με ένα πινέλο αλέιφουμε λίγο αυγό στις άκρες τις ζύμης. Καλύπτουμε με το άλλο μισό του κύκλου και μ' ένα πιρούνι πατικώνουμε τις άκρες για να ενωθούν και να κλείσουν. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλη τη ζύμη. Για να μαγειρέψουμε τα ζυμαρικά, τα ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό και τ' αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά. Μόλις τα ζυμαρικά αρχίσουν να επιπλέουν στην επιφάνεια σημαίνει ότι είναι έτοιμα. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.