Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαριζουμε με λίγο ελαιόλαδο τις γαρίδες μαζί με τα κρεμμύδια και τα μύδια.Έπειτα ρίχνουμε το ρύζι μας, αλατοπιπερωνουμε και το αφήνουμε και αυτό να τηγανιστει λίγο με τα υπόλοιπα για περίπου 5 λεπτά σκαλίζοντας το με μια σπάτουλα σιλικόνης ώστε να μην...