Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μήλα Γεμιστά με Μπισκότα και Αμύγδαλο By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: October 1, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:6 μήλα (6 Servings) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:10 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:40-45 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:50 mins Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των μήλων αλλά και η εποχή που ζητάμε ένα πιο "ζεστό" επιδόρπιο με...