Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βράζετε πρώτα τις γαρίδες: Βάζετε σε µια µικρή κατσαρόλα όλα τα υλικά του ζωµού και 1 φλιτζάνι νερό και τα σιγοβράζετε για 8-10 περίπου λεπτά. Ρίχνετε µέσα τις γαρίδες και τις αφήνετε να βράσουν µέχρι να γίνουν ροζ και µόλις να κουλουριαστούν, για 3-4 περίπου λεπτά. Τις...