Λαζάνια με πράσα φρέσκο και καπνιστό σολομό

Λαζάνια με πράσα φρέσκο και καπνιστό σολομό

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ζεσταίνετε δύο κουταλιές της σούπας λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα πράσα πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε το φρέσκο σολομό ψιλοκομμένο, τον ανακατεύετε για 1-2 λεπτά, σβήνετε με τη βότκα και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε σε μπολ τα αβγά με την κρέμα, το...